5 feb 2014, 20:31

Приятелство 

  Poesía » Otra
854 0 1

 

Приятели сме стари,
приятели добри.
Заедно сме преживели
и хубави, и лоши дни.
Незабравими мигове
във времето са запечатани,
приятелството наше
неразделно във сърцата ни.
Бяхме малки...
детството отмина във игри,
щастливи бяхме през годините,
братството се заздрави.
Сега пораснали сме
със живота водим борби.
Всеки своя път поема,  
но приятелството наше
не ще се разруши. 

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??