20 oct 2010, 22:43

Приятелство ІІ 

  Poesía
694 0 2

Приятелство ІІ

 

Понякога поръбно се люлея.

Къдриците понякога не сресвам.

Аз истински със нея се гордея

и моля се и тя да ме харесва.

Тя тонове и ноти не разбира.

Но там е, даже да съм се залисала.

И пътьом да поспра, все я намирам –

песента, която бих написала.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??