Oct 20, 2010, 10:43 PM

Приятелство ІІ 

  Poetry
726 0 2

Приятелство ІІ

 

Понякога поръбно се люлея.

Къдриците понякога не сресвам.

Аз истински със нея се гордея

и моля се и тя да ме харесва.

Тя тонове и ноти не разбира.

Но там е, даже да съм се залисала.

И пътьом да поспра, все я намирам –

песента, която бих написала.

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??