20 окт. 2010 г., 22:43

Приятелство ІІ 

  Поэзия
689 0 2

Приятелство ІІ

 

Понякога поръбно се люлея.

Къдриците понякога не сресвам.

Аз истински със нея се гордея

и моля се и тя да ме харесва.

Тя тонове и ноти не разбира.

Но там е, даже да съм се залисала.

И пътьом да поспра, все я намирам –

песента, която бих написала.

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??