26 sept 2007, 15:55

Приятелство ли? 

  Poesía
1134 0 5

Тръгваш си, така ли?

Оставяш ме сама,

да роня кървави сълзи?

А помня, някога казваше,

да се разделим няма,

“приятели до гроб” ще бъдем!

Но ето, дойде денят,

в който обещанието наруши си.

Дори не се сбогува,

за довиждане не се обърна.

Сега вървя сама, по пътя

начертан от двама ни преди.

Вървя, но не знам накъде отивам,

започвам да бягам, но виж,

никой не ме гони и започвам да викам,

но уви, никой не идва!

Ти замина и остави ме сама!

© Ралица Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??