30 may 2008, 10:48

приюти ме 

  Poesía
644 0 8

Нямам нужда от хубави думи

и от вещи с висока цена.

Стой до мен, ако ще и безмълвен

и достатъчно ще е това!

 

Прегърни ме с длани горещи,

пожелай ме с очи - на мига,

приюти ме в сърцето си нежно

и достатъчно ще е това!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??