30.05.2008 г., 10:48 ч.

приюти ме 

  Поезия
627 0 8

Нямам нужда от хубави думи

и от вещи с висока цена.

Стой до мен, ако ще и безмълвен

и достатъчно ще е това!

 

Прегърни ме с длани горещи,

пожелай ме с очи - на мига,

приюти ме в сърцето си нежно

и достатъчно ще е това!

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??