Имам нужда от теб-
от качествата ти
и всичките ти недостатъци.
Имам нужда от теб-
от думите ти
и от твоето мълчание.
Имам нужда от теб-
от сигурността ти
и от твоята безпътица.
Имам нужда от теб-
от радостта ти
и от твоето страдание.
Приемам те такъв, какъвто си,
с всичкото, което би ми дал,
защото знам- такъв си истински,
а на мен не ми е нужен идеал!
Нуждая се от всичко твое-
и от плюса, и от минуса във теб.
Не се нуждая от икона-
имам нужда от човек!
© ДИДИ Todos los derechos reservados