5 mar 2023, 6:24

Призив 

  Poesía » Verso libre
250 0 0

Земята наша зове - събудете се!

В три де измерение не стойте вече,

за работа върху себе си се заловете,

съдбата си щастлива изцелете и от негатив се освободете!

На Бога се вий уповете,

душата си докле е време от пъкала спасете!

 

Стоях на ръба между Бога и Дявола,

докато светлината ме не призова,

да я избера не без борба.

Сега благодаря, че тръгнах с тяло, дух, душа по път към светлина!

 

© Нора Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??