Земята наша зове - събудете се!
В три де измерение не стойте вече,
за работа върху себе си се заловете,
съдбата си щастлива изцелете и от негатив се освободете!
На Бога се вий уповете,
душата си докле е време от пъкала спасете!
Стоях на ръба между Бога и Дявола,
докато светлината ме не призова,
да я избера не без борба.
Сега благодаря, че тръгнах с тяло, дух, душа по път към светлина!
© Нора Тодорова Всички права запазени