17 oct 2012, 15:18

Признание 

  Poesía
761 0 15

учестен сърдечен ритъм

(как, боли ли?)...

от камбаните в гърдите

(трудно ти е да простиш)...

не живот искри в очите

(просто малка роля)...

студ стоманен по ръцете

(жарки белези оставя)...

спомените като ято

с лятото отлитат...

иска ти се като птица

да се стрелнеш долу...

щом в очите ми прочете –

не, не те обичам

 

Весела ЙОСИФОВА

2012 г.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??