25 dic 2008, 20:08

Признание 

  Poesía
841 0 6

Признание

 

Далече си, невидима, незрима.

Желая те - поне за ден.

Аз зная, че на този свят те има.

Съществуваш - дали създадена си ти за мен?

 

Съществуваш, като капчица вода в пустиня,

аз зная - нежния ти вкус жадувам.

Желая те, не искам милостиня.

Далече си - щастлив ли съм, или тъгувам?

 

Далече си, а искам да те имам.

Желая те. И някъде почти до мен,

аз зная, невидима, незрима,

съществуваш като дъгата след дъждовен ден.

 

Съществуваш. Невъзможно е да си от камък.

Аз зная - като приказния рай зелен,

желая те. Сърцето ми е пламък.

Далече си - Обичам те - Бъди със мен.

© Митко Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??