Щом в очи те погледна с "Обичам те!",
не ми казвай "Не трябва!", за Бога!
Мога да контролирам ума си,
сърцето - все още не мога!
Не ми слагай рамки - аз огън съм -
ако ще да изчезна във Ада...
Сто сърца във гърдите да имах,
теб единствено пак бих избрала!
© Светла Илиева Todos los derechos reservados