28.11.2012 г., 12:39 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
823 0 8

 

 

  Щом в очи те погледна с "Обичам те!",

  не ми казвай  "Не трябва!", за Бога!

  Мога да контролирам ума си,

  сърцето - все още не мога!

 

  Не ми слагай рамки - аз огън съм -

  ако ще да изчезна във Ада...

  Сто сърца във гърдите да имах,

  теб единствено пак бих избрала!

© Светла Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??