22 mar 2013, 20:56  

Признание 

  Poesía
689 0 3


                     Признание


"Добрите хора лесно се обичат.

Магията е да обичаш лошите."

                            Камелия Кондова

  


Аз, че съм лош - такъв съм. И знам си го.

Знам и че по-добър няма да стана.

Но пък обикна ли, то е завинаги.

И щом обичам, обичам за двама.


В правия път би ме вкарала с времето.

Бих те погалил. Бих коленичил.

Но ако лошия в мен ще обичаш, то

все лош ще бъда. Ти само обичай ме.







© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Искрено признание!
  • Любовта не променя, тя приема!!!
  • Мъдро е: да обичат доброто в теб, значи да те променят към още по0добро. И може би в това е призванието на любовта. Но е трудно, защото многото компромиси убиват любовта.
Propuestas
: ??:??