18 feb 2006, 19:06

Признание 

  Poesía
674 0 2
Тъй безсилна съм,когато ме погледнеш
с твоя поглед- мил, неустоим
и потъвам в очите ти така дълбоки,
наслаждавайки се на този миг незабравим.

Обичам те!
Със теб се чувстам сигурна и защитена,
ти ми даваш стимул за живот.
Дори след време аз сломена ще се върна пак при теб,
просейки за мъничко любов!

© Жени Банева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??