8 jul 2008, 11:23

Признание 

  Poesía » De amor
996 0 4

Мислите ми в бяг стремителен към теб препускат,

устните ми в трепет те желаят,

лицето ти пред мене все остава,

дори да искам, аз не мога да ти се наситя,

във мислите си с теб съм и те обожавам.

 

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??