8.07.2008 г., 11:23 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
1019 0 4

Мислите ми в бяг стремителен към теб препускат,

устните ми в трепет те желаят,

лицето ти пред мене все остава,

дори да искам, аз не мога да ти се наситя,

във мислите си с теб съм и те обожавам.

 

© Йовка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??