20 jun 2023, 15:17

Признанието 

  Poesía » De amor
173 0 0

В маковете на полето
с трепета си все червен 
споменът за теб изплува -
юнски, жаден и зелен.
Умореното момиче,
плачещо на стол пред теб;
Ти - пред нея коленичил

и ръце край нея сплел.
А лицето до сърцето - 
да усети, че обичаш.
Само нея, коленичил.

© Нели Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??