14 ene 2022, 19:05

Признавам си 

  Poesía
229 0 0

Аз никого завързан не задържам.

Не сплитам мрежи, клетки не строя.

Аз пускам най-любимите си птици

и с тях в сърцето си и аз летя.

© Лилия Минева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??