Аз съм малко изгубено духче,
върни ме в света на живите
с магия.
Бяло ми е и прозрачно ми е,
и синьо в очите, но шепи,
търся си моя свят на цвят,
където има материя,
търся ръка, за да се хвана,
за да ме изведе на пътя
на света.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados