29 окт. 2011 г., 10:30

Призраче 

  Поэзия
472 0 2

Аз съм малко изгубено духче,

върни ме в света на живите

с магия.

Бяло ми е и прозрачно ми е,

и синьо в очите, но шепи,

търся си моя свят на цвят,

където има материя,

търся ръка, за да се хвана,

за да ме изведе на пътя

на света.

 

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??