22 ago 2008, 13:19

Призраци, с които се познаваме 

  Poesía
530 0 1

Ампутираният крайник

на чичкото

и панкреасът

на лелката

хвръкнаха в противоположни посоки.

Приземиха се нежно

на моето рамо.

И аз се обърнах,

за да видя

има ли някой?

Но нямаше никой.

Там беше

само далечният вик

на локомотива...

© Атанас Панчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??