21 dic 2007, 15:19

Проба 

  Poesía » Para niños
441 0 2

За предната седалка ми казват,

че съм малка. Да седна ли за проба?

Не ми се плаща глоба!

А мама е голяма, а за нея глоба няма!

© Тня Алекасандрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??