31 ene 2018, 8:41

Проблем 

  Poesía
411 2 35

Мене ми се жени, мамо!

Мене ми се жени!

Но ергените ни, мамо,

сал млади и зелени!

А пък мене ми се жени!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Със закачка към фолклора ни, обичаите и с пожелание за прекрасно настроение! :)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??