12 jun 2008, 17:54

Проблем 

  Poesía » Otra
641 0 3

Човекът въздиша и дъх си поема,
опитва се пак да реши той проблема.
И потното чело с ръката избърсва,
проблемът е труден, но не прибързва.

 

Спонтанно решение в него роди се,
човекът за миг се сериозно замисли,
нима това истински той е желал,
нима сега чувства, че е успял.

 

И няма го вече за него проблема,
но чувството пак е останало,
да, вече решение има,
и той е спокоен, че всичко е минало.

 

От утре проблемът го няма, ала друг на негово място застана...

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??