Всеки човек
си има проблеми
било то малки,
или големи.
Как да е всеки
бива решен,
ако не днеска,
някой друг ден.
Вече отпаднал,
той се забравя.
Някакъв друг
пак се прибавя.
Единствен, изглежда,
остава голям
този, че можеш
в тълпа да си сам.
© Харита Колева Todos los derechos reservados