ПРОБУЖДАНЕ
Защо сме толкоз близки и далечни?
Не можем ли да бъдем с теб едно
и сякаш под закрила на ореол
да светят чувствата ни цяла вечност?
Защо сме толкоз много непознати,
нима не се обичахме преди?
Не можем ли да искаме обратно
ключа за две залостени врати?
© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados