8 feb 2018, 11:29

Пробуждане 

  Poesía » Del paisaje
281 0 3

 

 

Треви зелени и сини дълбини
пътуват във съня ми,
в очакване за сбъдване
на пролетното утро...

 

Светлее хоризонтът
предвестник на Зората...
През дремещите мигли
в мен прониква нейната палитра!

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??