11 mar 2006, 11:42

ПРОДАЖНА ЖЕНА 

  Poesía
848 0 5
ПРОДАЖНА ЖЕНА
на всички волни момичета!!!


Глупостта задърпа ми юздите
подкара ме във безрасъден впряг
окрили ме и с гордост край орлите
отскоро придружително кръжа.

Уверена,напета,самоволна,
а суета ми с исполински ръст,
надиплила греховност доброволна
извадих шпага от скътана мъст-

на бедността си.Нагла по хлапашки
ще бъде разузнаване във бой
продажни ще са волните ми грешки,
продажен ще е всеки удар мой...
-------------------------------
...Излъгани момичешки копнежи,
платено за престорена любов,
хвърчилата от ниските летежи
и име със позорен имидж нов!

П.п. всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ХАРЕСА МИ,ДОБРА ИДЕЯ...
  • Хареса ми Сега, ако можеш и едно за волните момчета напиши, да не се сърдят И те си го заслужават, все пак да няма дискриминация
  • Хубав стих!/6/
  • Написах този стих ,провокирана от непристойното поведение на млади дами!
  • Да,да,продължавай!
Propuestas
: ??:??