1 jun 2008, 21:21

Продавам... 

  Poesía » Para niños
886 0 6

                                                   Защото децата ни го заслужават!!!

 

 

 

Продавам надежда -

за капка непокорство.

Продавам надежда -

за глътка милосърдие.

Продавам свойта стара одежда -

за шепа добротворство.

Продавам светла, топла одежда -

за минутка усърдие...

 

- Целувам те - повече не мога;

за друго нямам сили.

      ........

- Прегръщам те - повече не търся;

по пътя вечен няма дири.

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??