4 dic 2007, 11:39

Продължавай напред 

  Poesía » Otra
2198 0 23

Продължавай напред
и за мен не мисли,
само ценното в теб
съхрани и спаси.
Продължавай, върви,
не поглеждай назад,
а мечтите хвърли
нейде пътьом във мрак.
Продължавай, върви
и успех ти желая,
всичко свое вземи,
нищо в мен не оставяй.
Продължи, не мисли,
че без теб ще остана,
ти си тръгна с лъжи...
Аз останах до края...

Продължавай напред,
няма нужда от сбогом,
аз ще бъда наред
и без тебе ще мога.
Продължавай, върви,
още малко ще страдам...
Аз съм силна, нали?

И без теб ще се справя...

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??