5 may 2010, 21:09

Продължавам... 

  Poesía
886 0 1

Продължавам.

Въпреки всичко,

което ми причини.

Въпреки начина,

по който ме отхвърли ти.

Аз продължавам...

 

Теб вечно да търся

със очи...

И питам се дали

на мое място ще си

някой ден и ти...

 

От сърце искрено аз

ти го пожелавам.

Да страдаш - да не си разбран.

Във тишината грозна

да останеш сам.

 

Сега аз казвам край.

Ще продължа напред в живота.

Ще търся своя земен рай.

Сама, обречена във самотата...

 

 

© Теодора Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??