Продължавам.
Въпреки всичко,
което ми причини.
Въпреки начина,
по който ме отхвърли ти.
Аз продължавам...
Теб вечно да търся
със очи...
И питам се дали
на мое място ще си
някой ден и ти...
От сърце искрено аз
ти го пожелавам.
Да страдаш - да не си разбран.
Във тишината грозна
да останеш сам.
Сега аз казвам край.
Ще продължа напред в живота.
Ще търся своя земен рай.
Сама, обречена във самотата...
© Теодора Андреева Всички права запазени