25 mar 2017, 10:05

Продължение... 

  Poesía » Civil
350 0 0

131/О, спомням си за “онуй време”,

когато карах волварлък

и искахме да разбереме,

ще бъдем - или сме карък!

Щастливо време за мен беше -

най- хубавото предстоеше!

Това бе първия  ми кръг,

със къпане и рибарлък!

Сега за него ми е болно,

че без възвратно отлетя,

че много пратихме с цветя,

ако описвам протоколно!

Не може времето да спре

то всички ще ни събере!

© Hristo Slavov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??