25.03.2017 г., 10:05 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
346 0 0

131/О, спомням си за “онуй време”,

когато карах волварлък

и искахме да разбереме,

ще бъдем - или сме карък!

Щастливо време за мен беше -

най- хубавото предстоеше!

Това бе първия  ми кръг,

със къпане и рибарлък!

Сега за него ми е болно,

че без възвратно отлетя,

че много пратихме с цветя,

ако описвам протоколно!

Не може времето да спре

то всички ще ни събере!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??