148/И така за всичко писах!
Но ред на никой не четях!
Жена си от четец отписах,
но с „писането си не спрях!
Но точно преди шест години,
не казвам по какви причини,
за моя труд ми дожаля
разбрах, че туй ще е беля!
Наивно аз се разпищових
и с хора вещи във това,
аз свързах своята съдба,
и томаховката зарових!
И оттогава аз разбрах,
че доста фенове събрах...
© Христо Славов Todos los derechos reservados