13.04.2017 г., 13:51 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
257 0 0

148/И така за всичко писах!

Но ред на никой не четях!

Жена си от четец отписах,

но с „писането си не спрях!

Но точно преди шест години,

не казвам по какви причини,

за моя труд  ми дожаля

 разбрах, че туй ще е беля!

Наивно аз се разпищових

и с хора вещи във това,

аз свързах своята съдба,

и томаховката зарових!

И  оттогава аз разбрах,

че доста фенове събрах...

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??