23 abr 2017, 11:10  

"Продължение" на първата ми книга 

  Poesía » Civil
319 0 0

157/ Преди, дори от много малък,

мечтаех книга да издам,

но все си мислех такъв залък,

че сам не мога да изям!

Но ето, че и това сторих,

след всичко като се преборих

и със натрупания страх,

на мойта възраст, аз успях.

По този повод ще ви кажа,

амбициите си не спрях,

с мечтите детски  останах

и тъй реших да се докажа!

Удовлетворен бях след това,

доказах, че съм със глава!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??