27 may 2017, 9:56  

Продължи 

  Poesía » Civil
251 0 0

Продължи 

 

Рано ме събуди пак денят,
дори и виделината още спеше,
от тайнствените сенки на нощта,
пробуди ме, звездно ми шептеше.

 

Облякох се със утринна надежда,
погледнах... Спеше и битието,
прозорец към света отворих,
шепота да чуя на небето.

 

Взирах се и търсих нещо топло,
знаково, съдбовно. Добро небе!
Което в мечти съм си създала,
да слезе ниско и го създадé.

 

Сетивата ми не уловиха знаци.
И си казах: Бъди това което си!
Дай любов и продължи нататък...
Вземи си шепа радост! 
Както можеш ти!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??