От малка още си мечтая
да стана лекарка
и да прослушвам аз
със слушалка във ръка.
Над тази длъжност отговорна
аз ще работя неуморно.
И колко е прекрасно само
да лекуваш мало и голямо!
© Ралица Недева Недева Todos los derechos reservados