Ето - мене силно ме боли,
че умен човек се продава,
че на пари не може да устои,
вместо в СУ да преподава.
Ей това е - нямаме морал,
съвест се купува и продава,
лесно е да се оцапаш с кал,
когато мафията те изкушава!
© Георги Todos los derechos reservados