Oct 14, 2021, 4:14 PM

Професор 

  Poetry » Civilian
549 0 1

Ето - мене силно ме боли,

че умен човек се продава,

че на пари не може да устои,

вместо в СУ да преподава.

 

Ей това е - нямаме морал,

съвест се купува и продава,

лесно е да се оцапаш с кал,

когато мафията те изкушава!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??