* * *
Остава във живота всичко временно
записано по есенни листа.
Усмихваш се съвсем навременно
и става поносим студа...
Отдавна се засели тука Зимата -
дори започваме да се харесваме...
Но днес сме част от листопада
и вятърът търкаля мокри кестени.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados