29.10.2015 г., 18:36 ч.

Прогнозно за зимата... 

  Поезия » Друга
279 1 2

 

                                     * * *

                                 

                                     Остава във живота всичко временно

                                     записано по есенни листа.

                                     Усмихваш се съвсем навременно

                                     и става поносим студа...

                                     Отдавна се засели тука Зимата -

                                     дори започваме да се харесваме...

                                     Но днес сме част от листопада 

                                     и вятърът търкаля мокри кестени.

                                

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??