26 jul 2011, 23:34

Програмист търси жена 

  Poesía
1182 0 9

Търси програмист жена - 

знойна, хубава мома.

Да е женствена, красива

и в леглото да е дива.

 

Да е умна и забавна

и родена неотдавна;

да е винаги с поличка

и със вид на ученичка.

 

Безусловно да обича,

в други тя да се не врича.

Да е вечно с програмиста

тя пред Бога, антихриста!

 

Да е тя със мощна RAM

и с процесор най-голям.

Кернел строен да поддържа,

апликейшънс да извършва.

 

Сорса ù да бъде прост

в същността на всяка кост - 

без проблем да го преправя;

лесно тя да не прегрява.

 

Да харесва с всеки бит

програмиста от елит.

Със добро да му говори,

да е код за милиони.

 

Защото любовта не бива да чака!

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??