Търси програмист жена -
знойна, хубава мома.
Да е женствена, красива
и в леглото да е дива.
Да е умна и забавна
и родена неотдавна;
да е винаги с поличка
и със вид на ученичка.
Безусловно да обича,
в други тя да се не врича.
Да е вечно с програмиста
тя пред Бога, антихриста!
Да е тя със мощна RAM
и с процесор най-голям.
Кернел строен да поддържа,
апликейшънс да извършва.
Сорса ù да бъде прост
в същността на всяка кост -
без проблем да го преправя;
лесно тя да не прегрява.
Да харесва с всеки бит
програмиста от елит.
Със добро да му говори,
да е код за милиони.
Защото любовта не бива да чака!
© Сандостен Калций All rights reserved.