21 dic 2016, 12:39  

Проказа 

  Poesía » Civil
273 1 7

Безумството ражда омраза,

омразата в нищите – мъст.

Светът заразен е с проказа,

презряла Христовия кръст.

 

И гаснат животи човешки.

В безсмислена лудост горят.

Човечество, твоите грешки

с убийствена сила тежат!

21. 12. 2016 г.

Русе

 

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??