21 дек. 2016 г., 12:39  

Проказа 

  Поэзия » Гражданская
275 1 7

Безумството ражда омраза,

омразата в нищите – мъст.

Светът заразен е с проказа,

презряла Христовия кръст.

 

И гаснат животи човешки.

В безсмислена лудост горят.

Човечество, твоите грешки

с убийствена сила тежат!

21. 12. 2016 г.

Русе

 

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??