6 sept 2005, 21:59

Проклет да си 

  Poesía
1122 0 4
Проклинам те сега.
Проклинам теб и любовта.
Проклинам те на вечна самота.
Проклинам себе си сега.
Проклинам се,затова,че те обичах,затова,че сляпо ти вярвах.
Проклинам се,че всичко ти дадох,а нищо не получих в замяна.
Проклинам всичките ни мигове заедно.
Проклинам всичко,защото е било лъжа.
Проклет да си,за дето така ме наказа.
Ппоклет да си,за дето аз страдах.
Проклинам те сега.

© Габриела Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??